Over mij

Aangenaam; Hennie de Koning
0 +
Jaar ervaring
0 +
Coachees
0 +
Vrouwendagen

Hartelijk, spontaan, inspirerend en proactief

Ik ben hartelijk, spontaan, inspirerend en proactief. Verbinding met mezelf en mijn naaste is een belangrijke kernwaarde voor mij. Deze verbinding is in mijn leven geen vanzelfsprekendheid. Het is een zoektocht om deze (terug) te vinden en te behouden. Door persoonlijke ontwikkeling heb ik ontdekt dat Rust, Ruimte en Relatie voor mij daarvoor het middel zijn. Ik houd van wandelen, de natuur, lezen, reflectiemomenten, stille tijd en interactie met mensen. Ik kan intens genieten van kleine dingen!

Ik houd ook van spreuken. Ze vertellen in het kort een kernachtige boodschap en dat vind ik mooi. Daarom hangt er in mijn praktijkruimte elke maand een nieuwe spreuk aan de wand. Woorden die je kunnen helpen in je proces. Het zijn woorden die ook mij raken.

Loopbaan

Voorheen werkte ik jaren met liefde in de zorg. Ik voedde onze kinderen op en werkte bij mijn man op kantoor. Toen onze kinderen volwassen waren hebben zij het ouderlijk huis verlaten en dat was voor mij hét moment om het verlangen van mijn hart te volgen: mensen verder helpen in hun persoonlijke ontwikkeling. De opleidingen die daarvoor nodig zijn heb ik met goed gevolg afgerond.

Naast een kleine praktijk aan huis heb ik in het bedrijfsleven mijn eerste vlieguren gemaakt. In deze periode ontmoette ik nogal eens (met name) vrouwen, die met Bijbelse en geestelijke vragen rondliepen, die van invloed zijn op het dagelijks leven.

Vragen over hun zelfbeeld, geloof, gevoel, balans, grenzen en de verstrengeling van deze vragen, wat is psychisch en wat is geestelijk in mijn leven? Ik kreeg het verlangen om voor hen mijn talenten in te zetten. Mijn hart ligt daar waar geloof en persoonlijke groei samenkomen.

Al ken ik de weg niet die God met mij gaat, ik ken wel mijn Gids.

Maarten Luther